فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات
فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات
فرمولتولیدمحلولضدعفونیمیوهوسبزیجات فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات دانلودمقالهرایگان
——-
فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .zip
حجم فایل: 0
قیمت: 118516 تومان
بخشی از متن:
فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات محلول ضد عفونی کننده میوه و سبزیجات بر پایه ترکیبات پراستیک اسید به عنوان ماده ضدعفونی کننده می باشند و مطابق استانداردهای جهانی و ملی ایران و آزمایشات انجام شده توسط آزمایشگاه های مرجع وزارت بهداشت است. فعالیت این محصول درمدت زمان 5 دقیقه تماس برای از بین بردن باکتری ها و قارچ های بیماری زا به اثبات رسیده است. این میکروارگانیزم ها عبارتند از: سودوموناس ائروژینوزا، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، آنتروکوکوس هیرا، آسپرژیلوس نایجر و کاندیدا آلبیکنس و ویروس کورنا می باشند. 1صفحه پی دی اف …
برای مشاهده توضیحات فایل فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات اینجا کلیک کنید
برای دانلود فایل باکیفیت فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات روی دکمه زیر کلیک نمائید
✔️ دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی
✔️ بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل
✔️ دانلود سریع و مستقیم
✔️ دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول
✔️ دانلود فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات