بهترین فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات

 فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات

فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات

دانلود فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات

فرمولتولیدمحلولضدعفونیمیوهوسبزیجات فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات دانلودمقالهرایگان

——-

فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات

فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات

فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .zip
حجم فایل: 0
قیمت: 118516 تومان

بخشی از متن:
فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات محلول ضد عفونی کننده میوه و سبزیجات بر پایه ترکیبات پراستیک اسید به عنوان ماده ضدعفونی کننده می باشند و مطابق استانداردهای جهانی و ملی ایران و آزمایشات انجام شده توسط آزمایشگاه های مرجع وزارت بهداشت است. فعالیت این محصول درمدت زمان 5 دقیقه تماس برای از بین بردن باکتری ها و قارچ های بیماری زا به اثبات رسیده است. این میکروارگانیزم ها عبارتند از: سودوموناس ائروژینوزا، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، آنتروکوکوس هیرا، آسپرژیلوس نایجر و کاندیدا آلبیکنس و ویروس کورنا می باشند. 1صفحه پی دی اف …

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

 

برای مشاهده توضیحات فایل  فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات  اینجا کلیک کنید

برای دانلود فایل باکیفیت فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات روی دکمه زیر کلیک نمائید

✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی

✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل

✔️  دانلود سریع و مستقیم

✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول

✔️ دانلود فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات